'Ik ben bevlogen, zakelijk én een tikkeltje spiritueel'  

.... en mijn passie is zorgen dat het werkt, voor mensen, voor teams, voor organisaties, voor de wereld! Ik geloof dat dat kan!

Na jarenlang succesvol als leidinggevende gewerkt te hebben wist ik dat ik meer organisaties wilde helpen om vanuit een nieuw perspectief hun organisatie te ontwikkelen, afgestemd op de energie die er is in de organisatie, op basis van 21e eeuwse organisatieprincipes.


Tijd voor verandering!

Ik weet namelijk als geen ander hoe 'zwaar en moeilijk' het kan zijn leiding te geven aan verandering vanuit wat allemaal mis gaat, gebaseerd op meerjaren plannen, dagelijks doen doen doen, trekken, duwen en sleuren. Na jarenlang op deze wijze leiding gegeven te hebben en zonder lol transities geleid te hebben was ik bijna overspannen. Het was écht tijd voor verandering!

Diep van binnen wist ik dat het ook anders kon. Ik ben me gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en kwam zo op het spoor van de werking van energie en de universele wetten. De boeken van Marja de Vries (De hele olifant in beeld, Samenlevingen in balans), Gerda van Dijk (Organisatie Ecologie) en Laloux (Reinventing organisations) resoneerden enorm bij me. Dit was wat ik altijd voelde en nu wist ik zeker dat het mogelijk was en hoe! Bij Nyenrode Business Universiteit verdiepte ik me verder in deze principes en verdiepte ik mijn ervaring met wetenschappelijke kennis en - onderzoek.  

Dé doorbraak

Geleidelijk zorgde het voor een mega doorbraak. Een doorbraak met grote impact in mijn persoonlijke leven maar vooral ook op de directies waar ik leiding aan gaf. Leiding geven aan mezelf en van daaruit aansluiten bij wat er is. Vanuit mijn bewustzijn en hoge energietrilling leiding geven aan moeilijke processen, een veilige ruimte creëren voor alle deelnemers, doen waar energie op zit, weg met de jaarplanningen, focus op het effect, aandacht voor de mensen en hun emoties en verlangens. WAUW! En toen stroomde het en kwamen de resultaten als vanzelf, en meer dan dat! Het proces was helend voor mij én vele anderen....

Moeiteloos leiding geven aan verandering

Er is geen 1 manier om goed leiding te geven aan verandering. Ik heb zelf mogen ervaren hoe enorm je kunt groeien vanuit je zijn, vanuit alignment met jezelf en je omgeving. Dan ontwikkel niet alleen jij je maar ook je organisatie. Als je vanuit goed gegrond zijn focus en intenties zet, bewust leert creëren, vrij bent van oude patronen en deze ook niet meer weerspiegelt in je omgeving, je gaat focussen op waar wél energie zit, bewust lage energie transformeert naar hoge energie, bewust de universele wetten gaat toepassen dan ontwikkelt je organisatie zich als een malle. 

Je kunt het niet bijhouden zo snel!

Hoe? Door al te zijn wat je wilt zijn, als mens én als organisatie. Alles verandert! Beloofd!

Toen ik in 2018 mijn bedrijf startte was mijn droom om te leven en werken vanuit ZIJN. Vanuit alignment bijdragen. En die droom is nu ook werkelijkheid geworden! Het leidde ertoe dat ik meerdere organisaties tegelijk mocht coachen, dat ik bestuurslid mocht worden van een innovatief kinderdagcentrum, dat ik veel tijd had voor mijn gezin om te reizen, dat ik Sabbatical Circle mocht ontwikkelen, dat ik tijd had om tijd door te brengen in de natuur, dat ik fantastische inspirerende partners om mij heen verzamelde. En de ontwikkeling gaat door...

Dit is mijn ultieme leven. Alles kunnen ervaren wat ik wil. Leven in vrijheid zoals ik dat wil!

Dat kun jij óók bereiken! 

Durf jij het aan?